Ekologiškas vaistažolių raugas, 1000 ml
Gyvenk sveikai!
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, ekologiškas medus, ekologiškos vaistažolės (vaistinės medetkos žiedai, vaistinis čiobrelis, mėtos lapai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio hidrokarbonatas, pieno rūgšties bakterijų ir bifidobakterijų kultūros.
Naudos:
Didelė gyvų bakterijų įvairovė
Skaidulų šaltinis
Be pridėtinio cukraus, be konservantų
Be glitimo, be laktozės
Nepasterizuotas, nealkoholinis
*Kilmės vieta – ES.
Laikymo sąlygos: +2°C…+18°C. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 45 dienas.
Geriausias iki: 6 mėnesių nuo gamybos datos (žiūrėti ant pakuotės). Prieš naudojimą suplakti.
Maistingumo deklaracija 100 ml: Energinė vertė 58 kJ/14 kcal; Riebalai 0 g; Angliavandeniai 3,4 g; iš kurių cukrų 2,53 g; Baltymai 0 g; Druska 0,1 g.
Bakterijų rūšys ir jų porūšiai:
Pieno rūgšties ir Bifidobakterijos (įskaitant Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus). Kiekis produkte – ne mažiau 107 KSV/ml.
Tai nėra vaistas, ar maisto papildas, todėl vartojimo gairės pateikiamos tik rekomendacinio pobūdžio.
Sąlyginai mažai valgome raugintų produktų, todėl rūgšties maisto racione tikrai nepakanka.
Dėl šios priežasties šį raugą vartokite kasdien, geriausia kiekvieną kartą valgant po 1-2 valgomuosius šaukštus. Galite išgerti šiek tiek prieš valgį, o likutį – baigus valgyti. Jei patogu, įpilkite tiesiog į maistą (sultis, košes, salotas, mišraines).
EKOLOGIŠKI RAUGAI, skirti ilgalaikiam vartojimui
AVIZO raugai yra turtingi savo sudėtimi. Ekologiškas raugas yra saugi ir švari terpė daugintis gerųjų bakterijų kolonijoms. Rūgšti aplinka nepalanki patogeninėms bakterijoms, todėl raugai yra rūgštus.
Kaip vartoti?
Gerkite neskiestą, po valgomąjį šaukštą su kiekvienu maistu. Galite įsipilti į sultis, košes, kitus patiekalus, atvėsintus iki 40 °C temperatūros. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 45 dienas.
Kas yra Avižo raugai?
Tai gerosios bakterijos rūgščioje terpėje. Gamintojas teigia, kad tai vieninteliai tokio tipo ekologiški sertifikuoti, sveikatai palankūs, efektyvūs kasdieniam naudojimui produktai.
Gamintojas: ES
Kseda, UAB – prekinis ženklas „Avižo“
LT-EKO-001.440-0000754.2024.003
Maisto tvarkymo subjekto Nr. 520002295
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.